Με αφορμή την επερχόμενη εκδήλωση με τίτλο «Ανθισμένες Κερασιές Πιερίας» που διοργανώνει ο ΠΟΤΑΠ σε συνεργασία με τους Δήμους Κατερίνης και Πύδνας-Κολινδρού το Σαββατοκύριακο που έρχεται (13 &14 Απριλίου 2024), κάναμε ένα ρεπορτάζ, ή οδοιπορικό αν θέλετε, στον Κολινδρό Πιερίας, προκειμένου ν’ ανακαλύψουμε το μυστικό που κάνει τα κεράσια της περιοχής αυτής τόσο νόστιμα και τόσο διάσημα σε όλο τον κόσμο.
Το ρεπορτάζ ήταν αρκετά κουραστικά αφού κράτησε μερικές ημέρες, ενώ στην διάρκεια αυτή χρειάστηκε να συναντήσουμε αρκετό κόσμο και να μιλήσουμε μαζί τους για το θέμα αυτό. Καταγράψαμε όλες αυτές τις συνεντεύξεις on camera και σας παρουσιάζουμε τα πιο σημαντικά σημεία με τις πιο ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Ουσιαστικά παρακολουθώντας ολόκληρο το βίντεο από την αρχή έως το τέλος θα καταλάβετε ποιοι είναι οι λόγοι που κάνουν τα κεράσια του Κολινδρού τόσο νόστιμα και ανάρπαστα στις αγορές.
Το μυστικό πλέον ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ!!!
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!