HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Όλοι δουλεύουν για τον Κομπατσιάρη στην Β. Πιερία! Ακόμη και ο «Στρατηγός»…


Το ακούσαμε την Παρασκευή, το διασταυρώσαμε και πραγματικά μείναμε άναυδοι! Πόσο μπροστά τελικά είναι ο «Στρατηγός» και η επικοινωνιακή του ομάδα;;;;

Πόσο έξυπνος είναι και πόσο μπροστά βλέπει αυτός ο άνθρωπος; Σίγουρα εμείς δεν θα μπορέσουμε να καταλάβουμε ποτέ, γιατί ο Δήμαρχος Αν. Μανώλας, σχεδίασε, υπέγραψε και χρηματοδότησε το φυλλάδιο της εικόνας για να διαφημίσει τελικά τον Χρήστο Κομπατσιάρη τον οποίο κατονομάζει κανονικά στο κείμενο του.  Μάλιστα μάθαμε ότι ο ίδιος ο «Στρατηγός» ζήτησε (όχι υποχρέωσε) τους υποψήφιούς του να το μοιράσουν χέρι με χέρι σε όλα τα καφενεία του Κολινδρού, αλλά και ολόκληρου του Δήμου!


Πράγματι, ήταν μια κίνηση που δεν την περίμενε κανείς! Τους ξιάφνιασε όλους!!! Όλοι οι Δήμαρχοι προεκλογικά βγάζουν φυλλάδια με το έργο που έχουν κάνει στην θητεία τους, αλλά ο κ. Μανώλας τους ξεπέρασε όλους! Γιατί πολύ απλά είναι πολύ μπροστά από τους υπόλοιπους. Αντί να κάνει τα συνηθισμένα, (να βγάλει δηλαδή φυλλάδια με το έργο του, ή το όποιο έργο που έκανε στην 4ετία τέλος πάντων) έβγαλε φυλλάδιο (επαναλαμβάνω με δική του επιμέλεια, υπογραφή και χρηματοδότηση) για να δυσφημίσει (αλλά ουσιαστικά να διαφημίσει) τον πολιτικό του αντίπαλο Χρήστο Κομπατσιάρη! Πόσο μπροστά βλέπει αυτός ο άνθρωπος! Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!

Πάντως, αν ήμουν εγώ ο Χρήστος ο Κομπατσίαρης, θα έγραφα ένα πολύ θερμό ευχαριστήριο προς τον κ. Μανώλα, με την υπόσχεση ότι επιφυλάσσομαι ν’ ανταποδώσω τη μεγάλη χάρη που μου έκανε μετά την 1/1/2024 που θα είμαι Δήμαρχος…!!!

Γι’ αυτό λέμε… Όλοι δουλεύουν για τον Κομπατσιάρη στην Β. Πιερία! Ακόμη και ο «Στρατηγός»!!!




Διαβάστε ακόμη:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια