Μια ενδιαφέρουσα εκδοχή των καθιερωμένων κοτομπουκιών με επικάλυψη φρυγανιάς
Υλικά
- 8 μπούτια κοτόπουλου, χωρίς πέτσα
- 2 κ. σ. βούτυρο, λιωμένο
- 1 φλ. τσαγιού θρυμματισμένα κορνφλέικς
- 1 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1- 1/2 κ. γλ. αλάτι
- 3/4 φλ. τσαγιού χτυπημένο αυγό
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 210 βαθμούς και στρώστε ένα ταψί με μία λαδόκολλα.
- Σε ένα ρηχό μπολ, ανακατέψτε τα κορνφλέικς, το αλεύρι και το αλάτι και τοποθετήστε το χτυπημένο αυγό σε ένα άλλο ρηχό μπολ. Βουτήξτε το κοτόπουλο στο αυγό και στη συνέχεια, κυλήστε το στο μείγμα με τα κορνφλέικς. Επαναλάβετε για όλα τα μπούτια κοτόπουλου.
- Τοποθετήστε το κοτόπουλο στο ταψί και ψήστε, χωρίς κάλυμμα, για 20 λεπτά. Γυρίστε το κοτόπουλο και ψήστε για 10-15 λεπτά ακόμα.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!