HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Αυτή είναι η αιτία του κρότου που ακούστηκε σήμερα σην Πιερία! Και ο γιος του αείμνηστου Πολύζου με Κομπατσιάρη!


Η σημερινή ανακοίνωση του υποψήφιου Δημάρχου του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού κ. Χρήστου Κομπατσιάρη ήταν στην κυριολεξία κεραυνός εν αιθρία. Σαν τον ήχο που ακούστηκε σε όλη την Πιερία σήμερα το πρωί.

Συγκεκριμένα, ο εκκωφαντικός ήχους που ακούσαμε όλοι στην Πιερια το πρωί, φαίνεται να προήλθε από την ανακοίνωση του κ. Ηλία Πολύζου, γιος του αείμνηστου και πολύ αγαπητού Βαγέλη Πολύζου και την κ. Αφροδίτης Κουτσουμάρη.

Για τον Βαγγέλη Πολύζο δεν χρειάζεται καμιά σύσταση. Το πόσο αγαπητός ήταν και είναι ακόμη σε όλη την Πιερία και ιδιαίτερα στην Βόρεια Πιερία δεν τίθεται λόγος. Για την μητέρα όμως του κ. Ηλία Πολύζου, την κ. Αφροδίτη Κουτσουμάρη δηλαδή, ίσως είναι χρήσιμο, για να βγάλετε κι εσείς τα χρήσιμα συμπεράσματά σας, να θυμίσουμε ότι  στις δημοτικές εκλογές του 2019 εκλέχθηκε ως δημοτική σύμβουλος με τον νυν Δήμαρχο κ. Αναστάσιο Μανώλα, και χρημάτισε πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου επι μακρόν. Πριν από ένα χρόνο περίπου παραιτήθηκε, συνοδεύοντας την παραίτησή της με μία δημόσια επιστολή που άφηνε σαφής αιχμές για τη νυν διοίκηση. Σήμερα και μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του γιού της με τον συνδυασμό του Χρήστου Κομπατσιάρη, είναι ολοφάνερα «απέναντι» στον κ. Μανώλα. Τα συμπεράσματα δικά σας…

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Ηλία Πολύζου  όπως την δημοσίευσε στα social media ο κ. Κομπατσιάρης:

«Καλωσορίζουμε τον κ Ηλία Πολύζο στον συνδυασμό μας "Ανανέωση & Δημιουργία ".

Ο Ηλίας με καταγωγή από τον ΚΟΛΙΝΔΡΟ ΠΙΕΡΙΑΣ  είναι ο γιος του αείμνηστου Δημάρχου Κολινδρού, Βουλευτή Πιερίας και πρώτου Δημάρχου του Δήμος Πύδνας  Κολινδρού Ευάγγελου Πολύζου.

Η μητέρα του είναι η Αφροδίτη Κουτσουμάρη με πλούσιο εκπαιδευτικό, κοινωνικό και τοπικό πολιτικό έργο.

Ο Ηλίας δουλεύει στο πυροσβεστικό κλιμάκιο Κολινδρού και φέρει τον βαθμό του Αρχιπυροσβέστη, όπου με αφοσίωση, και επαγγελματισμό προστατεύσει τον πολίτη και την περιουσία του. Ηλία σε ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!»

Η ανάρτηση:




Διαβάστε ακόμη:

Ταγκό για τρείς η διεκδίκηση του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού. Ποια είναι η μέχρι στιγμής εικόνα;

Ο Νίκος Πέλλας στην ομάδα του Κομπατσιάρη – Στόχος πια η πρώτη Κυριακή για τον υποψήφιο Δήμαρχο

Κάνει την Βόρεια Πιερία να παραμιλάει καθημερινά ο Χ. Κομπατσιάρης – Δείτε ποιον ανακοίνωσε σήμερα!!!

Και ο Καλύβας πάει με Κομπατσιάρη;;;

Κατερίνη: «Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος» - Ξάδελφε, τη φράση αυτή την γνωρίζεις;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια