HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η Σοφία της Πιερικής (αναπτυξιακής) και της Πιερίας


Με αφορμή την εκδήλωση της Πιερικής Αναπτυξιακής και τα εγκαίνια της δομής του Γηροκομείου της περασμένη εβδομάδα, η οποία έγινε παρουσία του Απόστολου Τζιτζικώστα, του Υπουργού Αγροτικής Ανάπυξης κ. Γεώργιου Γεωργαντά και του Γ.Γ. Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του ΥΠΑΑΤ LEADER κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη, μάθαμε 2 σημαντικά πράγματα.

Α) Πόσο σημαντικό και μεγάλο έργο προσέφερε η Πιερική Αναπτυξιακή στην Πιερία σε επίπεδο οικονομίας, επιχειρηματικής και αγροτικής  δραστηριότητας, αλλά και στον τομέα των δημοσίων έργων τα τελευταία 31 χρόνια και

Β) Τον ρόλο αλλά και την προσφορά της Σοφίας Μαυρίδου τα τελευταία 12 χρόνια που ηγείται από την θέση της προέδρου στον φορέα αυτόν.
Αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις βραβεύσεις και τα διαδικαστικά της ημερίδας, ας επικεντρωθούμε στην ουσία του πράγματος.

Κατ’ αρχήν είδαμε για ακόμη μια φορά το ποιόν της Σοφίας. Αυτά δηλαδή που γνωρίζουμε για εκείνη, απλά επιβεβαιώθηκαν γι’ ακόμη μια φορά. Συνεργάσιμη, ακριβοδίκαιη αναγνωρίζοντας το έργο όλων όσων πέρασαν από την Πιερική Αναπτυξιακή απ’ όποια θέση και αν την υπηρέτησαν.

Άψογη η συνεργασία της με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα να έχει καταφέρει να φέρει πολλά έργα στην Πιερία. Ίσως αναλογικά, περισσότερα και από άλλες περιφερειακές ενότητες. Γιατί ενδεχομένως τα ολοκληρώνει γρήγορα δουλεύοντας μεθοδικά, ή γιατί ξέρει να διεκδικεί ότι καλύτερο και περισσότερο μπορεί για τον τόπο της.

Για τον τόπο που αγαπάει… Για του λόγου το αληθές, θυμίζουμε τις κατά καιρούς δημόσιες ευχαριστίες και ομολογίες των τριών Δημάρχων για έργα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στους τρεις Δήμους και πολλές φορές η αναφορά τους στο πρόσωπο της ίδιας της Σοφίας Μαυρίδου.


Σε ότι αφορά την συνεργασία της με τα άξια στελέχη της Πιερικής, είδαμε και εκεί μια εξαιρετική σχέση. Η δυναμικότητα, η γνώση του αντικειμένου και το πολύ καλό κλίμα συνεργασίας που επικρατεί μέσα στην Πιερική Αναπτυξιακή είναι τα κύρια αίτια που ο φορέας αυτός έχει προσφέρει τόσο μεγάλο έργο μέχρι σήμερα στον τόπο.

Και φυσικά να μην ξεχνάμε τους ιδιώτες. Όχι μόνο αυτούς που βρέθηκαν και βραβεύθηκαν στην εκδήλωση, αλλά και όλους τους υπόλοιπους που συνεργάστηκαν με την Πιερική και ωφελήθηκαν από αυτή την συνεργασία τους είτε μέσω των LEADER είτε μέσω άλλων προγραμμάτων που «έτρεξαν» και «τρέχουν» μέσω αυτής.

Όπως αναφέρθηκε και στο παρελθόν σε προηγούμενα κείμενα, η Πιερία είναι τυχερή με τέτοια στελέχη και με την Σοφία Μαυρίδου στο τιμόνι.



Δείτε ακόμη:

Σοφία Μαυρίδου: Μιλάει με το έργο της, και μιλάνε για το έργο της.

Η δική μας Σοφία…

Γιατί Σοφία Μαυρίδου;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια