HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ελληνική πίτσα με βάση από πίτες


Εναλλακτική πρόταση με λουκάνικο, φέτα και αβοκάντο

Υλικά
  • 1 χωριάτικο λουκάνικο σε κιμά
  • 2 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
  • 4 πίτες
  • 2 ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 1 μέτριο αβοκάντο, κομμένο σε κύβους
  • 1/2 φλ. τσαγιού φέτα θρυμματισμένη
  • 1 μικρό αγγούρι κομμένο σε φέτες
  • 1/2 φλ. τσαγιού τζατζίκι
Εκτέλεση
  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  2. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, μαγειρέψτε το λουκάνικο και το σκόρδο σε μέτρια φωτιά για 6-8 λεπτά.
  3. Εν τω μεταξύ, τοποθετήστε τις πίτες σε λαδόκολλα μέσα σε ένα ταψί και ψήστε για 3- 4 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να ροδίσουν.
  4. Τοποθετήστε το μείγμα με το λουκάνικο στις πίτες ομοιόμορφα και γαρνίρετε με τις ντομάτες, το αβοκάντο και τη φέτα.
  5. Ψήστε για επιπλέον 3- 4 λεπτά, γαρνίρετε με τις φέτες αγγούρι και «ραντίστε» με το τζατζίκι.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια