Εύκολη συνταγή για τις μέρες που δεν νιώθετε ιδιαιτέρως δημιουργικοί
Υλικά
- 250 γρ. νουντλς
- 400 γρ. φιλέτο σολομού κομμένο σε μεγάλους κύβους
- 2 καρότα κομμένα ζουλιέν
- 200 γρ. αρακά
- 175 γρ. σάλτσα stir-fry κοτόπουλο και κάρυ
Εκτέλεση
- Μαγειρέψτε τα νουντλς σε μια μεγάλη κατσαρόλα με βραστό νερό για 5 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν και σουρώστε καλά.
- Ζεστάνετε ένα λαδωμένο γουόκ ή ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Τηγανίστε τον μισό σολομό για 2-3 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει. Μεταφέρετε σε ένα μπολ. Επαναλάβετε με τον υπόλοιπο σολομό.
- Προσθέστε το καρότο και τον αρακά στο γουόκ ή το τηγάνι. Τηγανίστε για 1- 2 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν. Επιστρέψτε τον σολομό στο γουόκ ή στο τηγάνι, προσθέστε τα νουντλς και τη σάλτσα stir-fry και τηγανίστε για 1- 2 λεπτά.
- Μοιράστε το μείγμα των νουντλς στα μπολ σερβιρίσματος και απολαύστε.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!