Για ένα ζουμερό και πεντανόστιμο αποτέλεσμα
Υλικά
- 1,2 κιλά φτερούγες κοτόπουλου
- 2 κ. γλ. αλάτι
- 2 κ. γλ. πιπέρι
- 1 φλ. τσαγιού σάλτσα μπάρμπεκιου
- 500 ml μπύρα
- 1/4 φλ. τσαγιού καστανή ζάχαρη
Εκτέλεση
- Αλατοπιπερώστε το κοτόπουλο.
- Σε μια κατσαρόλα ρίξτε λίγο ελαιόλαδο και προσθέστε το κοτόπουλο, τη σάλτσα μπάρμπεκιου και τη μπύρα.
- Σκεπάστε και σιγομαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για 3 ώρες.
- Αφαιρέστε το κοτόπουλο από την κατσαρόλα και τοποθετήστε σε ένα ταψί πάνω σε λαδόκολλα.
- Βουρτσίστε με επιπλέον σάλτσα μπάρμπεκιου, πασπαλίστε με λίγη καστανή ζάχαρη και ψήστε στο φούρνο για 8-10 λεπτά.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!