Και ποιος δεν αγαπάει τις τηγανιτές πατάτες και ποιο σπίτι δεν έχει τύχει να τις έχει πολλές φορές για μεσημεριανό. Συχνά μάλιστα περισσεύουν και θέλουμε να τις ξαναζεστάνουμε για αργότερα. Το ζήτημα είναι ότι τις περισσότερες φορές οι ξαναζεσταμένες τηγανιτές πατάτες δε θυμίζουν σε τίποτα τις τραγανές ζεστές. Αυτό συμβαίνει γιατί όταν κρυώσουν, το νερό που ήταν στο εσωτερικό τους βγαίνει προς τα έξω, με αποτέλεσμα να γίνονται λιπαρές και πολύ μαλακές. Κι όμως υπάρχει ένα κόλπο για να ξαναζεστάνετε αποτελεσματικά τις τηγανιτές πατάτες.
Τοποθετήστε τις πατάτες σε τσαλακωμένο αλουμινόχαρτο πριν το ψήσιμο και προθερμάνετε τον φούρνο στους 220 βαθμούς. Απλώστε τις πατάτες σε ένα ταψί και τις αφήνετε για μερικά λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανές. Θα εκπλαγείτε…
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!