HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Νιόκι με λουκάνικο και μοτσαρέλα


Νόστιμη εναλλακτική της μακαρονάδας με κόκκινη σάλτσα

Υλικά
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 120 γρ. λουκάνικο κομμένο σε φέτες
  • 800 γρ. σάλτσα ντομάτας με ψιλοκομμένες ντομάτες
  • 1 κ. γλ. ζάχαρη
  • 600 γρ. νιόκι
  • 125 γρ. μοτσαρέλα κομμένη σε κύβους
  • Φρέσκο βασιλικό για γαρνίρισμα
Εκτέλεση

Βήμα 1
Ζεστάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι σε μεσαία θερμοκρασία και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο για 8- 10 λεπτά.

Βήμα 2
Προσθέστε το λουκάνικο και συνεχίστε το σοτάρισμα για 5 λεπτά.

Βήμα 3
Ρίξτε την ντομάτα και τη ζάχαρη και αφήστε να πάρει μια βράση.

Βήμα 4
Προσθέστε τα νιόκι και αφήστε να βράσουν για 8 λεπτά ανακατεύοντας συχνά.

Βήμα 5
Ανεβάστε τη φωτιά στη δυνατή θερμοκρασία και προσθέστε τα 3/4 της μοτσαρέλας και τον περισσότερο βασιλικό.

Βήμα 6
Ρίξτε το μείγμα σε ένα ταψί, γαρνίρετε με την υπόλοιπη μοτσαρέλα και ψήστε στο γκριλ για 3 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί.

Βήμα 7
Γαρνίρετε με τον υπόλοιπο βασιλικό και σερβίρετε.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια