Αυθεντική, ιταλική συνταγή
Υλικά
- 450 γρ. σπαγγέτι
- 4 κ. σ. ελαιόλαδο
- 3 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
- 1/4 φλ. τσαγιού αντζούγιες ψιλοκομμένες
- 1 φλ. τσαγιού κρουτόν
- 1 φλ. τσαγιού φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Πιπέρι
- 4 κ. σ. τριμμένη παρμεζάνα
Εκτέλεση
Βήμα 1
Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες.
Βήμα 2
Εντωμεταξύ, σε ένα τηγάνι ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια προς υψηλή φωτιά και σοτάρετε το σκόρδο με τις αντζούγιες για 2 λεπτά, ανακατεύοντας σταδιακά.
Βήμα 3
Προσθέστε τα κρουτόν και κατεβάστε από τη φωτιά.
Βήμα 4
Ρίξτε το μαύρο πιπέρι και το φρέσκο μαϊντανό και ανακατέψτε.
Βήμα 5
Ανακατέψτε τα ζυμαρικά με τη σάλτσα, σερβίρετε και γαρνίρετε με τριμμένη παρμεζάνα..
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!