Εύκολη συνταγή
Υλικά
- 150 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
- 100 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
- 130 γρ. καστανή ζάχαρη
- 1 αυγό
- 1 κρόκο αυγού
- 2 κ. γλ. βανίλια
- 300 γρ. αλεύρι
- 1/2 κ. γλ. μαγειρική σόδα
- 100 γρ. κουβερτούρα σε χοντροκομμένα κομμάτια)
Εκτέλεση
- Αρχικά, σε ένα μπολ χτυπάτε το βούτυρο με την κρυσταλλική και την καστανή ζάχαρη.
- Προσθέτετε το ολόκληρο αυγό, τον κρόκο και τη βανίλια.
- Συνεχίζοντας το ανακάτεμα ρίχνετε σιγά σιγά το αλεύρι και τη σόδα.
- Τέλος προσθέτετε την κουβερτούρα.
- Πλάθετε σε μικρά μπαλάκια και τοποθετείτε σε μια λαδόκολλα στο ταψί με αρκετή απόσταση μεταξύ τους γιατί τα μπισκότα θα απλώσουν κατά το ψήσιμο.
- Ψήνετε στους 170 βαθμούς για περίπου 10- 12 λεπτά.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!