Πετροπόλεμος, ξύλο, ρίψη χημικών, τραυματίες, προσαγωγές και συλλήψεις αμαύρωσαν τη χθεσινή διαδήλωση για τη Μακεδονία, την ώρα των εξαγγελιών του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από το βήμα της 83ης ΔΕΘ.
Πολύωρες ήταν οι μάχες σώμα με σώμα κουκουλοφόρων και κρανιοφόρων με τις αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες δεν σταμάτησαν να ρίχνουν χημικά ακόμη και κατά μικρών παιδιών και ηλικιωμένων που συμμετείχαν στη διαμαρτυρία κατά της συμφωνίας των Πρεσπών ή απλά έτυχε να περνάνε από το σημείο.
Το ΕΚΑΒ παρέλαβε αρκετά άτομα με αναπνευστικά προβλήματα ή τραύματα. Άγνωστοι προκάλεσαν σημαντικές υλικές ζημιές σε καταστήματα.
Η αστυνομία προσήγαγε 28 άτομα, εκ των οποίων οι 8 συνελήφθησαν και σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!