Υλικά για 2-4 άτομα
Για τη σαλάτα
- 1 παντζάρι κομμένο σε λεπτές λωρίδες
- 3 καρότα κομμένα σε λωρίδες
- μια χούφτα σπόρους ροδιού
- Μια χούφτα καρύδια
Για το ντρέσινγκ
1/4 φλιτζάνι γιαούρτι
1/4 φλιτζανιού φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
2 κουταλιές της σούπας μηλόξυδο
Αποξηραμένα βότανα (θυμάρι, ρίγανη, δενδρολίβανο)
Αλάτι και πιπέρι
1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Για τη σαλάτα
Ψιλοκόβετε τις καρότο και τα παντζάρια. Εάν δεν έχετε έναν αποφλοιωτή ζουλιέν, κόβετε τα παντζάρια κατά μήκος και μετά σε λεπτές λωρίδες.
Σε μια σαλατιέρα ρίχνετε τα παντζάρια, τα καρότα, το ρόδι και τα καρύδια.
Για τη βινεγκρέτ
Ανακατέψτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ραντίστε τη σαλάτα. Ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!